HELLO DUNIA

December 19, 2007 at 2:34 pm Leave a comment

horeee. nie post pertama gue. Si mami lagi makan nasi plus sayur yang papi buat tadi siang. Gak tahu sayur apaan, aneh gitu, tapi gue rasa si papi kudu buka restoran deh.

Si Virna lagi sama mami nonton Discovery Travel and Living. Sedangkan gue dari tadi googling resep black forest. Tahu nih, dari tadi gue ngebayangin black forest melulu. Pengen beli, kagak punya duit. Soo, mendingan gue bikin aje. Hehe..

Gue masih bau nih :p, dari pagi belum mandi. bodo ah, besok pagi aja.

Entry filed under: hari ini. Tags: .

Transformers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: