huah huah huah

January 3, 2008 at 5:22 am Leave a comment

Setelah curhat berkobar-kobar ke eka ampe keluar asep di hidung dan telinga, akhirnya tadi malem gue nelpon bayu 3x, tapi gak diangkat-angkat. walaaah.. payah juga tuh orang.

So, sekarang gue udah di kost neh, pren… i’m so glad, i’m back to my apartment. halah. apartment.  cuma kamar 2×2 meter doang..

Si lian belum balik. gue bengong aja di kosan, pengen nyari bahan tugas Arkom di internet, so gue nge-net di tempat parmanto, GameBail (baca:  Gembel). Ternyata yang jaga si parmanto sendiri. Mudah2an gue dapet diskon, huhehe. Ya udah deh, gue mo nyari tugas dulu.

oh iya, btw, setelah nonton Pirates of the Carribean At world’s end..  Orlando tambah guanteng adja booo!!!!

Entry filed under: hari ini. Tags: .

it’s 2008 already.. Official Break Up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: