aaaaaaavvvrriiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllll!!!!!!!!!!

August 23, 2008 at 7:01 pm Leave a comment

waaaah, ni cewek emang kuereeeen!!! I like her since the first time i saw her video clip when i was in high school. avril tuh, mm…apa yah? cantik iya (biarpun gahar), suaranya bagus iya (tinggi. gue yakin ngalahin kelly clarkson ama christina aguilera, bahkan mungkin madonna. gak tahu juga deh), terus, she’s also a lyricist (liriknya bagus-bagus loh), she can play drums, piano, and of course guitar (most musician can play more than 2 instruments, i bet she can play more than 5), trus, bener banget milih produser, vidklipnya oke-oke.
Once again, i wanna talk about her voice!!! ya ampiuuun, beneran deh. Gak tahu orang sono emang suaranya tinggi-tinggi, ato gimana… denger deh lagunya, dari I’m with you, Innocence, sama Runaway.

beberapa tahun lalu, gue sempet ikutan gila-gilaan nonton konsernya di Jakarta. Ini baru, HELL TO THE YEAH!!! ngeliat konser album ke-3nya yang sekarang.. duuuh, berharap-harap aja, dia bikin konser keren kayak gitu di jakarta juga. Secara, kunjungan ke Jakarta lalu, singkat banget. Dan gak seheboh kayak dia di negara lain. Huh.

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

blog? The Sisterhood of the Traveling Pants 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: