FB & WP saat ini

December 12, 2008 at 4:27 am Leave a comment

Hore. Pengguna facebook makin banyak, sementara beberapa pengguna friendster nggak terlalu menggangap situs jaringan sosial nggak terlalu penting dan nggak terlalu guna untuk ‘pindah rumah’.

Sementara wordpress, dengan perubahan bentuk dashboard yang lumayan sangat berbeda, ngejadiin halaman New Post jadi sempit, karna jadi ada 3 bagian. Tapi perubahan lainnya, cukup memudahkan user untuk mainin WP. Kayak sekarang ini nih. Gue jadi bisa ngepost dari handphone (pake OperaMini). Sebelumnya, kalo ngepost, gue harus cari komputer beneran buat ngedit dan ngepublish.
Ya..gitu deh.

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

Little is much Oh tidak, mahalnyaaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: