Jan-Feb

March 1, 2009 at 5:45 pm Leave a comment

Dua bulan ini bener-bener hectic, bulan yang chaotic, kadang gue pesimistic, dan sering gue berbisik-bisik. Apa seh?

Bener-bener banyak banget yang terjadi di kehidupan ini sepanjang dua bulan ini. Saking banyak dan tak sempatnya, gue juga gak sempet nulis di OD gue.

Dua bulan ini, dua bulan penuh ‘tantangan’, hidup yang ‘naik-turun’, juga hal-hal yang extraordinary dibanding hari-hari lainnya. Yang pasti gue udah beres sidang, and I’m like… WHATEVER! I’m out of here!

Entry filed under: hari ini. Tags: .

Purwakarta-Bandung Day 2 The Strangers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: