4000 views @ Panoramio

July 28, 2009 at 3:35 pm Leave a comment

Ternyata…. Binuslah pemenangnya!!! Hahaha!!!

4142 views

4142 views

Pernah gue liat foto ini dipajang di beberapa blog ato website. Bangga juga sih, tapi gak enak juga karena karya gue dipake (padahal gue juga sering ngembat punya orang)…

Pesan gue ke teman-teman yang pake foto manapun dari Panoramio, tolong sertakan ‘dari mana/siapa’nya. Itukan juga copyrightnya si pemilik foto..😀 Bukan narsis, bukan membanggakan diri, tapi untuk menghargai si penjepret foto aja (malah sebenernya ada ketentuan dari Panoramionya juga loh tentang ‘make foto orang’).

Entry filed under: hari ini. Tags: .

3000 views @ Panoramio 29 Juli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: