Ada yang salah

January 31, 2010 at 4:18 am 10 comments

Setelah setengah tahun akhirnya gue punya pengalaman kerja, gue menyimpulkan kalau cari kerja itu sama kayak cari pasangan hidup karena loe bakalan ke-attach sama kerjaan loe hampir di sisa hidup loe. Jadi musti cari baik-baik. Jangan kayak pengalaman gue sekarang… Hahaha… Seringkali kalo gue lagi sendiri di tempat kerja, nggak ada kerjaan, bengong, jadi mikir sendiri… “What am I doing here?! Damn it!” dengan semua alasan dan pertimbangan yang ada (here I am again, whining).

Sabtu malam kemarin akhirnya gue ketemu sama temen dari TFT. Dia dari Aceh dan dia sedikit ngasih pencerahan buat gue. Memang sedikit negatif, tapi cukup kembali mengingatkan gue akan tujuan kita datang ke Manado sini. Diapun ngerasa ‘salah kerjaan’, dan kita berdua saling ngeliat satu sama lain dan bilang, “Ada yang salah, nih… ada yang salah!” Hahahaha…! Hmmm, mungkin gak ada yang salah. Cuma kitanya aja yang belum menjalaninya dengan baik dan enjoy. Well at least, one To Do List to Manado checked… Okay, next, please! :p

Entry filed under: hari ini. Tags: .

The Proposal Hari ini

10 Comments Add your own

  • 1. [A]  |  February 2, 2010 at 10:54 am

    welcome to the evil space called working hours glass prison >:)

    *one of these things might save ur green soul: 1.writing
    2.reading 3.drawing 4.praying …or 5. get urself a blackberry😉

    Reply
  • 2. greenerz  |  February 7, 2010 at 12:32 pm

    yep… i got my compaq already…😀

    Reply
  • 3. [A]  |  February 9, 2010 at 2:14 pm

    awesome! …is mobile modem included?😀

    Reply
  • 4. greenerz  |  February 10, 2010 at 4:17 am

    Unfortunately no.
    Fortunately there are lots of free wifi.

    Reply
    • 5. [A]  |  February 10, 2010 at 2:52 pm

      ‘lots’? really?

      Reply
  • 6. greenerz  |  February 12, 2010 at 11:53 pm

    yep.. =D

    Reply
    • 7. [A]  |  February 14, 2010 at 9:11 am

      …then why u still updating FB status thru ur mobile phone?

      Reply
      • 8. greenerz  |  February 19, 2010 at 1:13 pm

        becoz i’m a good employee, and i don’t bring my laptop to work. and it takes a pretty long journey if i choose to go to the city just to get a free internet connection. lagi pula, entah mengapa, gue sudah mulai terbiasa nggak online… (pengaruh tinggal di dusun, haha)

  • 9. [A]  |  February 25, 2010 at 4:07 am

    hello, good employee😛 (of course u don’t bring ur laptop to work!)

    …i’m imagining u have wi-fi at your kos2an😀

    Reply
    • 10. greenerz  |  February 26, 2010 at 10:08 am

      hihihi.. sayangnya tidak ada..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


“I've learned that everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.”

%d bloggers like this: